… valgo duoną sausą…

Mama:
– Kas mamos neklauso – valgo duoną sausą.
Dukra:
-Aš mamos klausau – valgysiu duoną šlapią!
Po kiek laiko:
-Mama, o jei aš tavęs klausysiu, ar galėsiu valgyti sausą duoną?!

Reklama

11 responses to “… valgo duoną sausą…

  1. Eugenijus I. balandžio 12, 2009 7:28 pm

    😀

  2. grumlinas balandžio 12, 2009 7:52 pm

    Fui, nemėgstu šlapios duonos – vienas baisiausių dalykų, kuris gali man nutikti. Nors va nebeturiu, ko klausyti… 😦

  3. scania gti balandžio 12, 2009 7:59 pm

    @Grumlinas – o vanduo + duona + cukrus ? Vaikystės skanėstai 🙂 Vienas būdas – kai juodos duonos riekę suvilgai vandeniu ir užberi cukraus (nesaikingai), o kitas – „kaplūnas“: į dubenėlį sulaužai nedidelę duonos riekę ir pasaldini, arba tokį gėrimą dar ir šaldytuve ataušini – „duonos gira“ 😀P.S. Tamstos tinklaraštis nepasiekiamas. Bloga žinia! 😦

  4. Vilma balandžio 12, 2009 10:11 pm

    mano krašte tokią “sriubą“ duona plius vanduo plius cukrus (arba uogienė) vadina mekeriu 🙂bet vaikai visada išradingi, ką čia ir bepridursi.

  5. Eugenijus I. balandžio 12, 2009 11:26 pm

    Negaledavau pakest slapios duonos su cukrum:D NIekaip nesupratau kaip kazkas gali ja valgyt. Sguscionkes skarbonke vo ten tai daiktas buvo:G

  6. scania gti balandžio 13, 2009 6:09 am

    @Vilma – hmmm, su uogiene nebandžiau, išsilavinimo spraga, taip sakant… 😀@Eugenijus I. – dar lotynai sakė: „dėl skonio visuomet ginčijamasi“ 😀 Nepatikėtumei, kaip kariuomenėj rusai stebėjosi, kad agurką galima valgyti su cukrumi, o ne su druska 😀 Jie buvo beveik nusigandę, kaip pamatė! 😀Spėju, kad yra ir tokių, kurie „sguščionkės“ pakęsti negali, na, bet aš ne iš tų 😉

  7. grumlinas balandžio 13, 2009 1:54 pm

    Nea, vaikystėje ant duonos/bulkos sviesto ir tada cukraus 🙂Dėl puslapio – panašu, kad duombazė užsilenkė, nes per FTP pasiekiu. Ryt gal atkels iš numirėlių.

  8. scania gti balandžio 13, 2009 2:05 pm

    @Grumlinas – tiksliai, su sviestu irgi jėga 🙂 Betgi vaikystėje cukrus visur būtinas 😉

  9. grumlinas balandžio 14, 2009 8:24 am

    Na ir kaime būdavi firminis patiekalas – pjauni batoną išilgai ir tepi marmeladu/uogiene – užtenka ilgam 🙂 Tik batonų močiutė turėdavo visą rezginę užpirkti, bo anūkai alkani 😀

  10. scania gti balandžio 14, 2009 11:38 am

    Aš ir dabar kartais taip pasilepinu 😉

  11. grumlinas balandžio 14, 2009 5:59 pm

    Na, man vietoj vakarinės maldos – didelis indelis jogurto priklauso 😉

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: